Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Dariano Oxford Shorts

Velg farge
Blå: Brunnera Blue Blå: Brunnera Blue
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Shorts i komfortabel oxford kvalitet. Shortsen har skrå stikklommer foran, myntlomme, og passepoilerte baklommer med knapp. Moderne passform med oppbrett og lengde til midt på låret. Les mer

 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Shorts i komfortabel oxford kvalitet. Shortsen har skrå stikklommer foran, myntlomme, og passepoilerte baklommer med knapp. Moderne passform med oppbrett og lengde til midt på låret.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: ENX
  Artikkelnummer: 7246965

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.