Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Harbour Cargo Shorts

Myk og behagelig cargoshorts i behagelig vasket kvalitet i bomull og lin. Shortsen har cargolommer på sidene , snøring i livet, stikklommer i front og baklommer med klaff. God passform. Les mer

Velg farge
Grå: Brindle Grå: Brindle
799,-
Velg størrelse:
 • Myk og behagelig cargoshorts i behagelig vasket kvalitet i bomull og lin. Shortsen har cargolommer på sidene , snøring i livet, stikklommer i front og baklommer med klaff. God passform.

  Materialer: 70% bomull og 30% lin
  Fargekode: I7E
  Artikkelnummer: 7243284

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.