Gå til innhold

FRI FRAKT!
Akkurat nå får du fri frakt på alle online bestillinger.

Jersey 5 pocket Denimshorts

Shorts i myk og lett denimkvalitet med stretch. Shortsen har oppbrett, 5 lommer og kommer i en lett vasket mellomblå farge. Glidelås i front og knapp i livet. God passform. Les mer

Velg farge
Blå: Stonewashed + Used Blå: Stonewashed + Used
699,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Shorts i myk og lett denimkvalitet med stretch. Shortsen har oppbrett, 5 lommer og kommer i en lett vasket mellomblå farge. Glidelås i front og knapp i livet. God passform.

  Materialer: 86% Bomull, 13% Polyester, 1% Elastan
  Fargekode: DAB
  Artikkelnummer: 7243282

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.