Gå til innhold

 Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre.

Leroy Denim Stretch Bermuda

Komfortabel 5 lommers denimshorts i lys vask med stretch. Shortsen har kontrastdetaljer og brun skinnetikett med logo bak i livet. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og rette ben som passer til de som ønsker en klassisk silhuett. Kvalitet: 11 .5 OZ mellomblå denim med komfortabel elastisitet. Vask: Mellomblå grunnfarge i en lett steinvasket prosess med vaskede slitasje effekter og spray på front og bak. Vasken gir et unikt uttrykk. Les mer

Velg farge
DENIM: Super Stonewashed + DENIM: Super Stonewashed +
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

30 dager returrett

 • Komfortabel 5 lommers denimshorts i lys vask med stretch. Shortsen har kontrastdetaljer og brun skinnetikett med logo bak i livet. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og rette ben som passer til de som ønsker en klassisk silhuett. Kvalitet: 11 .5 OZ mellomblå denim med komfortabel elastisitet. Vask: Mellomblå grunnfarge i en lett steinvasket prosess med vaskede slitasje effekter og spray på front og bak. Vasken gir et unikt uttrykk.

  Materialer: 98% bomull, 2% elastan
  Fargekode: DAD
  Artikkelnummer: 7243009

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.