Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Vincent Stretch Shorts

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Sporty fritidsshorts i lett kvaitet med god stretch. Shortsen har stikklomme og myntlomme med glidelås i front, baklomme med gummiert glidelås, og en gummiert glidelåslomme på venstre ben. Gummibadge med logo bak, og liten flagglogo foran. Les mer

 • Sporty fritidsshorts i lett kvaitet med god stretch. Shortsen har stikklomme og myntlomme med glidelås i front, baklomme med gummiert glidelås, og en gummiert glidelåslomme på venstre ben. Gummibadge med logo bak, og liten flagglogo foran.

  Materialer: 88% nylon, 12% spandex
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7246818

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.