Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Vincent Stretch Shorts

Sporty shorts i lett, hurtigtørkende nylon med behagelig stretch og ton i ton sømmer. Den praktiske shortsen har gylf med glidelås og knapp øverst, beltehemper, to innstikklommer foran, en lomme bak med glidelås og en foran på låret med tapet glidelås. Gummiert logobadge i livet bak og nede i sidesøm. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
999,-
Velg størrelse:
 • Sporty shorts i lett, hurtigtørkende nylon med behagelig stretch og ton i ton sømmer. Den praktiske shortsen har gylf med glidelås og knapp øverst, beltehemper, to innstikklommer foran, en lomme bak med glidelås og en foran på låret med tapet glidelås. Gummiert logobadge i livet bak og nede i sidesøm.

  Materialer: 88% nylon, 12% spandex
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7243255

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.