Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Absolon Skjorte

Klassisk rutet skjorte med button down krage. Stoffet i skjorten er spesialbehandlet slik at den er svært lettstelt. Skjorten har regulerbare mansjetter, kontraststoff inne i stolpe, krage og mansjetter. Mørke knapper. Klassisk fit. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Della Robbia Blue Blå: Della Robbia Blue
999,-
Velg størrelse:
 • Klassisk rutet skjorte med button down krage. Stoffet i skjorten er spesialbehandlet slik at den er svært lettstelt. Skjorten har regulerbare mansjetter, kontraststoff inne i stolpe, krage og mansjetter. Mørke knapper. Klassisk fit. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EAW
  Artikkelnummer: 7235734

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.