Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Calais Oxford Skjorte

Klassisk oxfordskjorte med button-down krage. Skjorten har regulerbar mansjett med to knapper og knepping i front. Brodert logo venstre bryst. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Vista Blue Blå: Vista Blue (Utsolgt) Rød: Amberglow Rød: Amberglow
799,-
Velg størrelse:
 • Klassisk oxfordskjorte med button-down krage. Skjorten har regulerbar mansjett med to knapper og knepping i front. Brodert logo venstre bryst. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: K2M
  Artikkelnummer: 7231231

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.