Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Constant Skjorte - Slim Fit

Stripet skjorte med Dobby effekt, og kontrast stoff inne i kragen. Skjorten har cut-away krage, liten brodert logo på brystet, og regulerbar mansjett med to knapper. Stoffet er spesialbehandlet slik at skjorten er svært lettstelt. Slim Fit. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Blå: Monaco Blue Blå: Monaco Blue (Utsolgt)
899,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Stripet skjorte med Dobby effekt, og kontrast stoff inne i kragen. Skjorten har cut-away krage, liten brodert logo på brystet, og regulerbar mansjett med to knapper. Stoffet er spesialbehandlet slik at skjorten er svært lettstelt. Slim Fit. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: ENQ
  Artikkelnummer: 7234200

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.