Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Eric Skjorte - Regular Fit

Myk og behagelig skjorte i 100% bomull med diskre print og button-down krage. Skjorten er herringbone vevet, har mørke knapper langs stolpe og klassisk kontrastfôr på innside av krage og under mansjett som er justerbar med to knapper. Ton i ton brodert logo nederst i sidesøm og tricolore opphengshempe i nakken. Regular Fit. Les mer

Velg farge
Blå: Insignia Blue Blå: Insignia Blue
999,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Myk og behagelig skjorte i 100% bomull med diskre print og button-down krage. Skjorten er herringbone vevet, har mørke knapper langs stolpe og klassisk kontrastfôr på innside av krage og under mansjett som er justerbar med to knapper. Ton i ton brodert logo nederst i sidesøm og tricolore opphengshempe i nakken. Regular Fit.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EGV
  Artikkelnummer: 7240199

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.