Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Fantastico Linskjorte

Kortermet skjorte i myk vasket bomull og linblanding med organisk mønster. Skjorten har normal krage, knappestolpe med lyse knapper og en avslappet passform. Les mer

Velg farge
Grønn: Agave Green Grønn: Agave Green
699,-
Velg størrelse:
 • Kortermet skjorte i myk vasket bomull og linblanding med organisk mønster. Skjorten har normal krage, knappestolpe med lyse knapper og en avslappet passform.

  Materialer: 55% Lin, 45% Bomull
  Fargekode: GTE
  Artikkelnummer: 7243151

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strekkes i fasong


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.