Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Glen Skjorte - Regular Fit

Penere skjorte med ton i ton mønster i 100% mercerisert bomull for et lukseriøst og sterkere stoffpreg. Skjorten har brodert logo på brystet, button-down krage, mørkeblå knapper og kontraststoff inni krage, langs innside av stolpe, nede i sidesøm og under mansjett som er justerbar med to knapper. Opphengshempe i nakke og Regular Fit. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Blå: Ultramarine Blå: Ultramarine
899,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Penere skjorte med ton i ton mønster i 100% mercerisert bomull for et lukseriøst og sterkere stoffpreg. Skjorten har brodert logo på brystet, button-down krage, mørkeblå knapper og kontraststoff inni krage, langs innside av stolpe, nede i sidesøm og under mansjett som er justerbar med to knapper. Opphengshempe i nakke og Regular Fit. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: ECP
  Artikkelnummer: 7239203

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.