Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Montreaux Dobby Skjorte

Klassisk ensfarget skjorte med button-down krage. Modellen har lomme med brodert logo på venstre bryst. Skjortemansjetter med to knapper for regulering. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Blue Yonder Blå: Blue Yonder (Utsolgt)
899,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Klassisk ensfarget skjorte med button-down krage. Modellen har lomme med brodert logo på venstre bryst. Skjortemansjetter med to knapper for regulering. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EDZ
  Artikkelnummer: 7229690

  Normal maskinvask maks 40º

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.