Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Kristian Poplin Skjorte - Classic Fit

Velg farge
Blå: Vista Blue Blå: Vista Blue
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel rutete kortermet skjorte i strykefri 100% bomull med button-down krage. Den anvendelige skjorten kommer i klassiske blåtoner, har brystlomme med brodert logo og fine detaljer på innside av krage. Classic Fit. Les mer

 • Komfortabel rutete kortermet skjorte i strykefri 100% bomull med button-down krage. Den anvendelige skjorten kommer i klassiske blåtoner, har brystlomme med brodert logo og fine detaljer på innside av krage. Classic Fit.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: E9O
  Artikkelnummer: 7246626

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.