Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt når du handler over 600,-

Le bleu linskjorte - regular fit

Velg farge
Blå: Monaco Blue Blå: Monaco Blue
909,- før 1 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lett skjorte i melert linkvalitet med normal krage og brystlommer med klaff og knapp. Skjorten har knappestolpe med ton i ton knapper og en liten vevet logotab nederst, bærestykke bak og regulerbar mansjett med knapp og splitt. Regular fit. Modellen er 188 cm høy og bruker str L. Les mer

Mer info

Mer info

Lett skjorte i melert linkvalitet med normal krage og brystlommer med klaff og knapp. Skjorten har knappestolpe med ton i ton knapper og en liten vevet logotab nederst, bærestykke bak og regulerbar mansjett med knapp og splitt. Regular fit. Modellen er 188 cm høy og bruker str L.

Materialer: 100% lin
Fargekode: ENQ
Artikkelnummer: 7249974

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler