Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Orcel Skjorte - Regular Fit

Klassisk skjorte med hundetannsmønster. Skjorten har button-down krage, regulerbar mansjett og liten brodert logo på brystet. Stoffet i skjorten er behandlet slik at den er svært lettstelt. Regular Fit. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L. Les mer

Velg farge
Blå: Estate Blue Blå: Estate Blue
899,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk skjorte med hundetannsmønster. Skjorten har button-down krage, regulerbar mansjett og liten brodert logo på brystet. Stoffet i skjorten er behandlet slik at den er svært lettstelt. Regular Fit. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EGU
  Artikkelnummer: 7235732

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.