Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Potenza Skjorte

Komfortabel blå og sortmelert skjorte i bomull i med stretch. Skjorten har button down krage, ton i ton knapper og regulerbar mansjett. Smal passform. Mer

Velg farge
Svart: Dress Blues Svart: Dress Blues (Utsolgt)
349,- før 699,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Komfortabel blå og sortmelert skjorte i bomull i med stretch. Skjorten har button down krage, ton i ton knapper og regulerbar mansjett. Smal passform.

  Materialer: 98% bomull, 2% spandex
  Fargekode: C29
  Artikkelnummer: 7235369

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.