Gå til innhold

Tonio Skjorte

Klassisk skjorte i easy care bomullskvalitet med normal krage og kontraststoff inne i nakken. Skjorten har to-tonet struktur i stoffet og mørke knapper. Smal passform og regulerbar mansjett. Mer

Velg farge
Blå: Delft Blå: Delft
399,- før 799,-
Velg størrelse:
 • Klassisk skjorte i easy care bomullskvalitet med normal krage og kontraststoff inne i nakken. Skjorten har to-tonet struktur i stoffet og mørke knapper. Smal passform og regulerbar mansjett.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EGZ
  Artikkelnummer: 7240957

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Strekkes i fasong

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.