Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt når du handler over 600,-

Garonne

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy Brun: Camel Brun: Camel
1 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Høst- og vinterboots i kunstskinn. Skoen har kraftig såle for godt grep og dempende mellomsåle for topp komfort. Forsterket tå- og hæl med logo på tunge og på siden. Les mer

Mer info

Mer info

Høst- og vinterboots i kunstskinn. Skoen har kraftig såle for godt grep og dempende mellomsåle for topp komfort. Forsterket tå- og hæl med logo på tunge og på siden.

Materialer: Overdel: PU nubuk veganskinn, PU semsket og nylon. Fôr: 100% polyester fleece. Såle: EVA + gummi
Fargekode: 410
Artikkelnummer: 7248260

Vask og vedlikehold

Rengjøres med fuktig klut.

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler