Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Gerton

Fritidssko i formstrikket Interknit materiale for behagelig passform som puster. Skoen har snøring for individuell tilpasning og forsterket hælkappe. Logo på tunge. NB! Skoen er stor i str, vi anbefaler å gå ned en str. Mer

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White Blå: Navy Blå: Navy
349,- før 699,-
Velg størrelse:
Utsolgt i nettbutikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fritidssko i formstrikket Interknit materiale for behagelig passform som puster. Skoen har snøring for individuell tilpasning og forsterket hælkappe. Logo på tunge. NB! Skoen er stor i str, vi anbefaler å gå ned en str.

  Materialer: Overdel i Interknit materiale
  Fargekode: 410
  Artikkelnummer: 7237941

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.