Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Hilaceup Boots

Ankelhøy komfortabel Chukkaboots med glidelås på innsiden og snøring med voksede lisser. Bootsen er velegnet for vinterbruk med robust gummisåle og cap toe i front. Liten preget logo på siden. Mer

Velg farge
Brun: Brown Brun: Brown (Utsolgt)
1 199,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Ankelhøy komfortabel Chukkaboots med glidelås på innsiden og snøring med voksede lisser. Bootsen er velegnet for vinterbruk med robust gummisåle og cap toe i front. Liten preget logo på siden.

  Materialer: 100% lær
  Fargekode: 600
  Artikkelnummer: 7236183

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.