Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Handle over 600,- og få FRI FRAKT!

Lyon sneaker

Velg farge
Rød: Red Rød: Red Blå: Navy Blå: Navy Grå: Grey Grå: Grey
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel og sporty sneaker. I tillegg til tapede tpu-forsterkninger og et lett og pustende overmateriale av mesh, er modellen utstyrt med en dempende ergonomisk såle som er svært behagelig på foten. Tricolore-logoflagg på hælkappe, JP-logo på siden og refleksdetaljer. Normal i størrelse. Les mer

  • Ikke på lager i Matchbutikker
Mer info

Mer info

Komfortabel og sporty sneaker. I tillegg til tapede tpu-forsterkninger og et lett og pustende overmateriale av mesh, er modellen utstyrt med en dempende ergonomisk såle som er svært behagelig på foten. Tricolore-logoflagg på hælkappe, JP-logo på siden og refleksdetaljer. Normal i størrelse.

Materialer: Mesh
Fargekode: 700
Artikkelnummer: 7249748

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler