Gå til innhold

Peipin Boot

Klassisk og komfortabel skinn boot med glidlås i siden i tillegg til lisser. En allsidig halvhøy sko med lunt fôr og sklisikker gummisåle. Praktisk pultab på hælkappe. Mer

Velg farge
Brun: Brown Brun: Brown
1 199,-
Velg størrelse:
 • Klassisk og komfortabel skinn boot med glidlås i siden i tillegg til lisser. En allsidig halvhøy sko med lunt fôr og sklisikker gummisåle. Praktisk pultab på hælkappe.

  Materialer: Skinn
  Fargekode: 600
  Artikkelnummer: 7241025

  Tåler ikke vask.

  Bruk egnet skopleie

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.