Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Reunion Sneaker

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Stilren og trendy sneakers i lekkert skinn med hvit yttersåle i gummi. En svært anvendelig sko som passer de fleste anledninger. Les mer

 • Stilren og trendy sneakers i lekkert skinn med hvit yttersåle i gummi. En svært anvendelig sko som passer de fleste anledninger.

  Materialer: Skinn
  Fargekode: 100
  Artikkelnummer: 7246914

  Tørkes av med fuktig klut

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.