Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Få fri frakt når du handler over 600,-

 

 

 

Shoreham

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
149,- før 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk og praktisk slip-ons med myk vulkanisert gummisåle og elastikk over vristen for lett av-og-på. Skoene har overdel i bomullscanvas, fôr i bomull, detaljer i PU og yttersåle i hvit gummi. Logo på hælkappe og lite tricoloreflagg i siden. Les mer

 • Klassisk og praktisk slip-ons med myk vulkanisert gummisåle og elastikk over vristen for lett av-og-på. Skoene har overdel i bomullscanvas, fôr i bomull, detaljer i PU og yttersåle i hvit gummi. Logo på hælkappe og lite tricoloreflagg i siden.

  Materialer: Canvas
  Fargekode: 410
  Artikkelnummer: 7246729

  Tørkes av med fuktig klut

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.