Gå til innhold
SALGSFINALE - en mengde varer nå 70%
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sportif Derby

Klassisk Derby sko med snøring i semsket skinn med diskret struktur. Skoen har myk hvit yttersåle i EVA. Detaljer i PU. Logo på tunge og hælkappe. Mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
899,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Klassisk Derby sko med snøring i semsket skinn med diskret struktur. Skoen har myk hvit yttersåle i EVA. Detaljer i PU. Logo på tunge og hælkappe.

  Materialer: Overdel i semsket skinn
  Fargekode: 410
  Artikkelnummer: 7234003

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.