Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Volx

Tøff fritidssko med vannavstøtende membran og fine detaljer. Den komfortable og anvendelige skoen har fulldempet innersåle og antiskli yttersåle. Det følger med ekstra oransje skolisser. Mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
999,-
Velg størrelse:
 • Tøff fritidssko med vannavstøtende membran og fine detaljer. Den komfortable og anvendelige skoen har fulldempet innersåle og antiskli yttersåle. Det følger med ekstra oransje skolisser.

  Materialer: Tekstil
  Fargekode: 410
  Artikkelnummer: 7241294

  Tåler ikke vask.

  Tørkes av med våt klut

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.