Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Alfred Pique

Polo pique i komfortabel bomullsstretch med chambrey krage og sporty kontrastdetaljer. Pique skjorten har stolpe med tre knapper, liten brystlomme med ton i ton brodert logo over og splitter nede i sidene. Vevet tricolore flagg i sidesøm. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
799,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Polo pique i komfortabel bomullsstretch med chambrey krage og sporty kontrastdetaljer. Pique skjorten har stolpe med tre knapper, liten brystlomme med ton i ton brodert logo over og splitter nede i sidene. Vevet tricolore flagg i sidesøm.

  Materialer: 95% bomull, 5% elastan
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7242997

  Normal maskinvask maks 40º ;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen;Generalicon2

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.