Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Bleu Stripete Polo Pique

Stripete pique med polo-krage som kneppes med tre knapper i knappestolpen. Skjorten har brodert logo på venstre bryst. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Blå: Estate Blue Blå: Estate Blue (Utsolgt)
699,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Stripete pique med polo-krage som kneppes med tre knapper i knappestolpen. Skjorten har brodert logo på venstre bryst. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EGU
  Artikkelnummer: 7231244

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.