Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Davide Pique

Blåmelert pique med klassisk rib polo krage, og vrangbord på ermet. Knappestolpe med 3 knapper og kontraststoff i krage og nakke. Broderi på brystet. Normal passform. Mer

Velg farge
Blå: Medieval Blue Blå: Medieval Blue
299,- før 599,-
Velg størrelse:
 • Blåmelert pique med klassisk rib polo krage, og vrangbord på ermet. Knappestolpe med 3 knapper og kontraststoff i krage og nakke. Broderi på brystet. Normal passform.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EGG
  Artikkelnummer: 7237915

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Strekkes i fasong

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.