Gå til innhold

 Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre.

Eleon Pique

Sporty kortermet pique i myk bomull med skjult glidelås på stolpen og fine detaljer. Polo Skjorten har splitter i siden nede og striper på ermet og på den klassisk ribbestrikkede kragen. Vevet logobadge på brystet og vevet tricolore flagg i siden. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

30 dager returrett

 • Sporty kortermet pique i myk bomull med skjult glidelås på stolpen og fine detaljer. Polo Skjorten har splitter i siden nede og striper på ermet og på den klassisk ribbestrikkede kragen. Vevet logobadge på brystet og vevet tricolore flagg i siden. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7241766

  Normal maskinvask maks 40º ;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen;Generalicon2

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.