Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Emanuel T-Skjorte

Klassisk stripet T-skjorte i behagelig strukturgarn med rund hals. T-skjorten er i 100% bomull, har ton i ton kantbånd inne i nakken og avrundet avslutning nederst. Vevet logo badge bak i nakken og tricolore flagg i siden. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
349,- før 499,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk stripet T-skjorte i behagelig strukturgarn med rund hals. T-skjorten er i 100% bomull, har ton i ton kantbånd inne i nakken og avrundet avslutning nederst. Vevet logo badge bak i nakken og tricolore flagg i siden. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7241767

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.