Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Enzo Polo

Velg farge
Brun: Pine Bark Brun: Pine Bark Blå: Medieval Blue Blå: Medieval Blue
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Polotrøye i fin strukturstrikk i bomull med krage og knappestolpe med matchende knapper. Genseren har kort erm og liten vrangbord nederst og på ermet. Normal passform. Les mer

 • Polotrøye i fin strukturstrikk i bomull med krage og knappestolpe med matchende knapper. Genseren har kort erm og liten vrangbord nederst og på ermet. Normal passform.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: AFI
  Artikkelnummer: 7246990

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Strekkes i fasong

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.