Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Ethon Pique

Polo pique i komfortabel bomull med kontrastfarget krage og sporty detaljer. Pique skjorten har stolpe med to knapper og vevet logobadge på bryst. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Rød: Nectarine Rød: Nectarine Hvit: Bright White Hvit: Bright White
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Polo pique i komfortabel bomull med kontrastfarget krage og sporty detaljer. Pique skjorten har stolpe med to knapper og vevet logobadge på bryst.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7242995

  Normal maskinvask maks 40º ;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen;Generalicon2

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.