Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Heritage T-skjorte

Komfortabel melert T-skjorte i bomullsblanding. Kontrast bånd i nakken, applikasjon og brodert logo på bryst. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Ombre Blue Blå: Ombre Blue (Utsolgt) Rosa: Windsor Wine Rosa: Windsor Wine (Utsolgt)
299,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Komfortabel melert T-skjorte i bomullsblanding. Kontrast bånd i nakken, applikasjon og brodert logo på bryst. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 60% bomull og 40% polyester
  Fargekode: EGQ
  Artikkelnummer: 7235204

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved normal temperatur.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.