Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Gravenhurst Genser

Langermet bestefartrøye med lomme i vasket finish. Vevet kontrast på innsiden av nakken. Knapper i imitert horn, samt logo på venstre bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Mood Indigo Blå: Mood Indigo (Utsolgt)
699,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Langermet bestefartrøye med lomme i vasket finish. Vevet kontrast på innsiden av nakken. Knapper i imitert horn, samt logo på venstre bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EGS
  Artikkelnummer: 7229410

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Kan tørkes i tørketrommel ved normal temperatur.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.