Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Lamonte Pique

Lekker piqueskjorte med klassisk polo-krage som kneppes med to knapper i halsen. Skjorten har brodert logo på venstre bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White (Utsolgt) Blå: Navy Blå: Navy (Utsolgt) Blå: Sapphire Blå: Sapphire (Utsolgt)
599,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Lekker piqueskjorte med klassisk polo-krage som kneppes med to knapper i halsen. Skjorten har brodert logo på venstre bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: 410
  Artikkelnummer: 8040002

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.