Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Nevada T-skjorte

T-skjorte med print på brystet. T-skjorten har rund hals med liten vrangbord og normal passform. NB! Grå T-skjorte er i 80% bomull og 20% polyester på grunn av at den er i melerte garner. Mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy (Utsolgt) Grå: Light Grey Melange Grå: Light Grey Melange (Utsolgt) Rød: Burnt Brick Rød: Burnt Brick (Utsolgt) Rød: Cordovan Rød: Cordovan (Utsolgt)
199,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • T-skjorte med print på brystet. T-skjorten har rund hals med liten vrangbord og normal passform. NB! Grå T-skjorte er i 80% bomull og 20% polyester på grunn av at den er i melerte garner.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: IEY
  Artikkelnummer: 7234264

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.