Gå til innhold
Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

SALG! Opptil 70% på en mengde varer!

Nevada T-skjorte

T-skjorte med print på brystet. T-skjorten har rund hals med liten vrangbord og normal passform. NB! Grå T-skjorte er i 80% bomull og 20% polyester på grunn av at den er i melerte garner. Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy Grå: Light Grey Melange Grå: Light Grey Melange Rød: Burnt Brick Rød: Burnt Brick Rød: Cordovan Rød: Cordovan
199,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • T-skjorte med print på brystet. T-skjorten har rund hals med liten vrangbord og normal passform. NB! Grå T-skjorte er i 80% bomull og 20% polyester på grunn av at den er i melerte garner.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EMU
  Artikkelnummer: 7234264

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.