Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Terre Pique

Klassisk pique med polo-krage og stolpe som kneppes med to knapper. Piqueten har brodert tekst på venstre bryst, og en liten brodert logo på kanten av det venstre ermet. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Nautical Blue Blå: Nautical Blue (Utsolgt) Grønn: Alhambra Grønn: Alhambra (Utsolgt) Rosa: Hibiscus Rosa: Hibiscus (Utsolgt) Hvit: Bright White Hvit: Bright White
799,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Klassisk pique med polo-krage og stolpe som kneppes med to knapper. Piqueten har brodert tekst på venstre bryst, og en liten brodert logo på kanten av det venstre ermet. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EHC
  Artikkelnummer: 7232906

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.