Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

JP Circle Print Boxer

Velg farge
Blå: Vista Blue Blå: Vista Blue Rosa: Coral Rosa: Coral
199,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Mønstret boxershorts i bomull med behagelig stretch for god komfort. Boxeren har behagelig kontrastfarget elastikk med logo i livet. Les mer

 • Mønstret boxershorts i bomull med behagelig stretch for god komfort. Boxeren har behagelig kontrastfarget elastikk med logo i livet.

  Materialer: 95% bomull, 5% elastane
  Fargekode: MNH
  Artikkelnummer: 7246962

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan tørkes i tørketrommel ved normal temperatur.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.