Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Pinot Bag

Praktisk bag i kraftig materiale med bæreremmer og glidelåslukning. Bagen har en innvendig lomme med glidelås og logo badge på siden. Lengde 50cm, diameter 28cm. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Praktisk bag i kraftig materiale med bæreremmer og glidelåslukning. Bagen har en innvendig lomme med glidelås og logo badge på siden. Lengde 50cm, diameter 28cm.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7236711

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.