Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Få fri frakt når du handler over 600,-

 

 

 

Redford 2-Pack Boxer

Velg farge
Grå: Stone Grey Melange Grå: Stone Grey Melange Blå: Night Sky Blå: Night Sky
299,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

2-pack boxer i behagelig bomullsstretch. Boxeren har god passform og komfortabel elastikk i livet. Den blå 2-packen inneholder en mellomblå og en mørkeblå boxer, og den grå inneholder en mellomblå og en grå boxer. Les mer

 • 2-pack boxer i behagelig bomullsstretch. Boxeren har god passform og komfortabel elastikk i livet. Den blå 2-packen inneholder en mellomblå og en mørkeblå boxer, og den grå inneholder en mellomblå og en grå boxer.

  Materialer: 95% bomull, 5% elastan
  Fargekode: IFA
  Artikkelnummer: 7222271

  Normal maskinvask maks 60º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.