Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk.

 

 

Karriere

Lyst til å jobbe i Match?

Match har etablert seg som en av Norges største heleide kleskjede med over 100 butikker. Vi har hatt enestående suksess de siste årene, og under kjøpesenterkonferansen 2016 ble Match kåret til årets butikkjede, en utmerkelse som henger høyt og som Match er svært stolt over å motta. Vi tilbyr dame- og herreklær med høy kvalitet til verdi for pengene. I Match er service og kvalitet i fokus og det jobbes kontinuerlig med å sikre en optimal handleopplevelse for kunden. Vi ønsker at våre kunder skal oppfatte Match som åpne, inkluderende og inspirerende i alle sine møter med oss.

Match eies av Motehuset Voice Norge AS, som også eier Match, Boys of Europe og Jean Paul. I VOICE jobber det en stor gjeng entusiastiske medarbeidere innenfor mange forskjellige områder. Vi jobber blant annet med kundeopplevelser i butikk, design, produktutvikling, salg, markedsføring, logistikk, regnskap og økonomi. Vårt servicekontor ligger på Sagene i Oslo. Som medarbeider i VOICE har du store utviklingsmuligheter.

Vi tar deg på alvor og når du søker jobb hos oss, og bruker et rekrutteringssystem som tar vare på dine personopplysninger. Kun personer som er delaktige i rekrutteringsprosessen har innsyn i de opplysninger du legger inn.

Send oss en søknad hvis du har lyst til å bli vår kollega. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Lurer du på hvordan det er å jobbe i MATCH?

Møt våre ansatte Andrea, Misala og Anita og hør om deres arbeidshverdag i MATCH.
Klikk her for å lese >