Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

4 trender denne høsten

Høsten står for tur, og det er igjen tid for å kle seg lag på lag i myke teksturer og tidsriktige farger. Her er de største trendene denne høsten.

Lilla & Blått

Etter hvert som dagene blir kortere er det fort gjort å også kle seg i mørkere farger, men denne høsten skal du ikke være redd for å sette litt ekstra farge på tilværelsen! Dyp lilla og knall blå er to farger som står sterkt i motebildet denne sesongen.

CARDIGAN fra DONNA, 1299,-

 

Detaljer

Strikkeplagg med glidelås i halsen har kommet for å bli! Dette er et trend-plagg vi har sett i motebildet en stund allerede, og det er ikke noe mindre i vinden denne høsten.

Kle deg lag-på-lag med en skjorte under, og glidelåsen nede, for en formell look. Eller trekk halsen helt opp for en mer avslappet stil. Da er det bare å slenge over en jakke, så holder du deg god og varm, selv uten skjerf! Dette plagget kommer vi til å bo i utover høsten.

genser fra Va vite, 799,-

 

Striper

Tidløse striper får vi aldri nok av - en klassisk trend som står sterkt i motebildet denne høsten. Tør å leke deg med ulike kombinasjoner. En tynn stripete genser er f.eks. perfekt under en klassisk blazer, eller en ensfarget cardigan. Invester i en stripet genser, så har du reddet enhver kleskrise!

STRIPET TOPP fra Va VITE, 399,-

 

Cardigan

Cardiganen er tilbake! Ha den over en sporty tank-top for et tidsriktig utrykk. Eller sleng den over en ensfarget t-skjorte med et par enkle smykker i halsen, så har du det perfekte utgangspunktet for ethvert antrekk.

CARDIGAN fra DONNA, 1499,-