Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Oppdaterer garderoben med sesongens mest behagelige jeans til herre.

Slim Steve stretch jeans

Mario Conti

Slim Steve har god stretch, normal livhøyde og smale ben - som gir en fin og tettsittende silhuett. Vasken gir et pent uttrykk og har kule kontrastdetaljer som gjør jeansen unik. Jeansen kommer i flere farger.

Shop nå

Mario Conti
Slim Steve Stretch jeans fra Mario Conti
Alain stretch jeans

Jean Paul

Alain Stretch jeans har hyperstretch kvalitet, som gjør at den smale passformen både gir full fleksibilitet samtidig som den bevarer passformen. En behagelig jeans, med normal livhøyde som er like pen til skjorte som hverdags.  

Shop nå

Jean Paul
Smal stretch jeans til herre fra Jean Paul
Portland stretch jeans

Redford

Portland comfort stretch jeans har en smalere silhuett og passer deg som ønsker en smal buksemodell. Jeansen har normal livhøyde og en komfortabel stretch kvalitet som gjør at den er utrolig behagelig på.

Shop nå

Redford
Smal blå jeans til herre fra Redford
Slim Will

Henry choice

Hvis du er ute etter en komfortabel jeans med smal passform, er denne jeansen noe for deg. Dette er en av de mest solgte buksene til Henry Choice. Modellen har god stretch, romslig setepassform, normal til lav livhøyde og smale ben – som gir en fin og tettsittende silhuett.

Shop nå

Henry choice
Smaljeans fra Henry Choice til herre
Regular Ralph

Henry Choice

Dette er en avslappet og casual jeans i hyper stretch kvalitet som passer de fleste menn! Jeansen har romslig sete, normal livhøyde og rette ben. Vasken gir et moderne og unikt utseende.

Shop nå

Henry Choice
Regular Ralph jeans fra Henry Choice
5 tips som gjør at buksene dine får lengre levetid
  1. Vask buksene dine sjeldnere. Hyppig vask av buksene fører til at fibrene i stoffet slites raskere, fargen vil falme fortere og buksen vil etter hvert miste passformen.

  2. Vreng buksen før vask. På denne måten vil fargen bevares lengre, og man reduserer sjansen for lyse striper på buksen.

  3. Velg et skånsomt vaskemiddel og hold deg til 30 til 40 grader.

  4. Unngå skyllemiddel. Skyllemiddel vil slite fibrene og elastanen i buksen som over tid vil gjøre at buksen kan risikere å få hull og miste stretcheffekten.

  5. Putt aldri jeansen din i en tørketrommel. Vreng buksen tilbake og la den lufttørke.Se vårt utvalg av
bukser & jeans til herre