Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur
Mørkeblå jakke fra Mario Conti

Herre: Jakkene som er perfekte til våren

Nå har jakten på den perfekte vårjakken startet

Endelig er våren her, og det er på tide å pakke bort de tykkeste og varmeste jakkene. Se etter en vårjakke som kan kombineres til det du allerede har i garderoben og en ytterjakke som fremhever din personlighet. Enten det er en boberjakke, frakk, fritidsjakke, vest eller tynn dunjakke.  

Ytterjakekr-match-dame-herre3.jpg

Velg blant fargerike jakker som skiller seg ut i mengden, eller gå for en mer klassisk og tidløs jakke i marineblå. Jean Paul, Redford, og Mario Conti har et godt utvalg av jakker som passer til din stil.

match-dunjakker-vår-2022-vårjakker-dame-herre3.jpg

Klikk her for å se vårens jakkemodeller her.

Fire jakker som kan brukes sesong etter sesong.
Gilman Dunjakke

En hverdagshelt

Den lette dunjakken går aldri av moten og er et stilsikkert valg utover våren. Den er perfekt å slenge over dressjakken på vei til jobb, eller over en ullgenser på vei til fjellet. Med enkle detaljer er dette en klassikker alle menn bør ha i skapet.

SHOP NÅ
Gilman Dunjakke fra Redford
Trenton jakke

Tidløs og sporty

Her er jakken som holder deg både tørr og sporty med all slags vær. Jakken er vannavstøtende, har god passform som gir rom for lag-på-lag. Velg blant fargene marineblå, dyp oransje og olivengrønn. Dette er en jakke som er like fin til fritid som i byen.  

SHOP NÅ
Blå fritidsjakke fre Redford
Aldo Bomber

Til den velkledde

Den klassiske bomberjakken er et trendy alternativ som gjør deg kledd for enhver anledning. Det enkle snittet, kombinert med tidsriktige detaljer gjør at jakken går like fint til en pyntet som en avslappet stil.

KOMMER SNART
Grønn stilsikker bomberjakke fra Mario Conti
Nitro Jakke

Stilsikker

En lett og trendy fritidsjakke i softshell som holder deg varm og sporty i møte med våren. Jakken har et stilrent design, som passer godt til både hverdags og fritid.

 

SHOP NÅ
Fritidsjakke fra Redford

 

 

Se vårt utvalg av ytterjakker til herre

Bli inspirert