Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt t.o.m 24.oktober

 

 

Mørkeblå frakk fra Mario Conti

Herre: Fire fine jakker til våren

Nå har jakten på den perfekte vårjakken startet

Etter en lang og kald vinter er det på tide å pakke vekk de tykkeste og varmeste jakkene i skapet. Se etter en som kan kombineres til det du allerede har i garderoben og en jakke som fremhever din personlighet. Enten det er en sprek og fargerik jakke som skiller seg ut i mengden, eller en mer klassisk og tidløs jakke i marineblå. Jean Paul, Redford, og Mario Conti har et godt utvalg av jakker som passer til din stil.

Klikk her for å se vårens jakkemodeller her.

Fire jakker som kan brukes sesong etter sesong.
Durham Jakke

Til den velkledde

Den klassiske bomberjakken er et trendy alternativ som gjør deg kledd for enhver anledning. Det enkle snittet, kombinert med tidsriktige detaljer gjør at jakken går like fint til en pyntet som en avslappet stil.

SHOP NÅ
Mann med blå bomberjakke med hvit strikkegenser under
Schiphol Jakke

Sporty

En lett jakke som holder deg varm og sporty i møte med våren. Dette er en jakke som har god passform, er varmende og gir rom for tykke og varme plagg under. Jakken passer til det både til hverdags og fritid.

SHOP NÅ
Fritidsjakke med vattering i front og bakstykke
Hartford Jakke

Tidløs og sporty

Her er jakken som holder deg både tørr og sporty med all slags vær. Jakken er vannavstøtende, har god passform som gir rom for lag-på-lag. Velg blant fargene marineblå, dyp oransje og olivengrønn. Dette er en jakke som er like fin til fritid som i byen.  

SHOP NÅ
Dyp oransje fritidsjakke fra Redford
Gilman Dunjakke

En hverdagshelt

Den lette dunjakken går aldri av moten og er et stilsikkert valg utover våren. Den er perfekt å slenge over dressjakken på vei til jobb, eller over en ullgenser på vei til fjellet. Med enkle detaljer er dette en klassikker alle menn bør ha i skapet.

SHOP NÅ
En mann med en grønn lettvekstjakke

 

 

Se vårt utvalg av ytterjakker til herre

Bli inspirert