Gå til innhold

Herre: 4 tidløse jakker til høsten

Det er igjen tid for å finne frem ytterjakken.

Vi går mot en kaldere tid, og jakken skal gjerne oppfylle mange krav og funksjoner utover høsten og vinteren. Hos Match har vi et bredt utvalgt av ytterjakker til menn, som gjør det lett å holde både varmen og stilen i høst.

 

Jakkemodellene som holder deg varm i høst

Frakken

Trendy

Den klassiske ullfrakken er et trendy alternativ som gjør deg kledd for enhver anledning. Det enkle snittet, ullblandingen, kombinert med tidsriktige detaljer gjør at frakken går fint til både en pyntet og avslappet stil. På kjøligere dager kan man bruke en lightweight jakke under frakken, som et ekstra varmende lag.
Trendy
Casper ullfrakk 2499,-
Parkasen

Sporty

Parkasen holder deg både varm og sporty i møte med all slags vær. Dette er en jakke som har god passform, er varmende og gir rom for tykke og varme plagg under. Jakken passer til det meste enten om du går for den klassiske grønne, eller om du velger en annen variant er dette jakken som er like fin i byen som på fjellet.
Sporty
Ombre Parka 2999,-
Quilt Jakke

Stilsikker

Den quiltede jakken går aldri av moten og er et stilsikkert valg utover høsten. Den er perfekt å slenge på seg over dressjakken på vei til jobb, eller over en ullgenser på vei til fjellet. Men ton-i-ton detaljer og et eksklusivt fôr, holder denne jakken deg både varm og stilsikker utover høsten.
Stilsikker
Enzo Quilt Jakke
Dunjakken

Praktisk

Dunjakken er et must for det nordiske klimaet og utover vinterhalvåret. Jakken kommer i mange forskjellige varianter, både i en tynnere modell og modeller som skal holde deg varm hele vinteren. Gå gjerne for en tidsriktig dunjakke, med enkle detaljer som gjør at den kan kombineres til det meste.
Praktisk
Sylvestre Dunjakke 3999,-
Shop nå

Jakkene som er perfekte utover høsten

Lettvektsjakken

som holder deg varm året rundt

STRIKK

Det klassiske og tidløse strikkeplagget har blitt sesongens it-plagg.