Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur
Vårnyheter til dame i delikate pastelltoner

Pastell og myke strikkegensere

Disse genserne passer like godt nå som til våren!

Noe av det aller hyggeligste om våren er å tilføre garderoben litt farger. Duse toner som lilla, lysegrønt og babyblått er delikate farger som vi vil se mye av denne våren.

Strikkeplagget er det perfekte hverdagsplagget og kombinert med favorittjeansen kan den redde enhver kleskrise. Vi har derfor plukket ut sesongens fineste strikkenyheter som både gir en følelse av eksklusivitet og "hjemmestrikk".

match-donna-strikkegenser-trend-nyheter-vår-2022.jpg

Cardigan fra Donna, 1499,-

Strikkecardiganen har blitt det nye it-plagget og detaljer som balongermer og uten mange knapper eller glidelås gjør det cardiganen mer spennende. Dette plagget er perfekt nå, og vi ser for oss at den kan brukes langt utpå sensommeren over favorittkjolen.

match-dame-strikk-pasteller-nyheter-vår-20222.jpg

Genser fra Donna, 999,-

Denne genseren fra Donna gjør oss bare glad! Med en genser som denne holder du deg både varm og stilfull uten at det krever for stor innsats. Vi kombinerer den med matchende tilbehør og gjerne til en lys ullkåpe med boots.

match-dame-cardigan-ss222.jpg

Cardigan fra Donna, 999,-

En nydelig cardigan i en lekker blåfarge, perfekt å kombinere med favorittjeansen nå eller til jeansskjørtet mot våren. Vi elsker de ekstra detaljene på cardiganen som gjør den både løfter antrekket og føles eksklusiv.

Her er flere favoritter som står høyt på ønskelisten akkurat nå

Salika genser MIM
XXS XS S M L XL XXL
Donna 799,-
Se også