Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Handle over 600,- og få FRI FRAKT!

Vesten: sesongens mest stilsikre plagg?

Vesten har virkelig kommet for å bli. Den er både praktisk, behagelig og trendy! Et perfekt plagg for høsten der lag-på-lag spiller en viktig faktor, samtidig som du vil se bra ut mens du holder på varmen. Win!

Denne høsten er det vest som gjelder, kanskje spesielt for kvinner, men også menn. Vesten er den perfekte plagget for overgangen mellom sommer og høst. Enten du velger strikkevesten, flecevesten eller boblevesten er det ingen tvil om dette er et plagg du bør investere i nå.

 

Den klassiske strikkevesten styles med en hvit skjorte under, over favorittkjolen, over en tynn ullgenser eller over t-skjorten. Bare fantasien setter grenser! 

Fleece- eller boblevesten har også fått sin comback i motebildet. Med sommeren på hell og temperaturen som faller er det ingen tvil om at vi til fordel vil velge vesten som det perfekte overgangsplagget. 

 

Vi har allerede fått inn et godt utvalg av vester, men utover høsten kommer det enda flere. Blant annet dunvester og lange og korte strikkevester. Følg med!

 

Se utvalget av vester

Se også