Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt når du handler over 600,-

Husk farsdag 14.november

Vi har samlet våre beste gavetips til pappa

Farsdag er rett rundt hjørnet og hva er vel bedre enn å skjemme bort en du er skikkelig glad i? Alle fedre fortjener litt ekstra oppmerksomhet, og det er ingen tvil om at myke gaver er en sikker vinner. Hva med en gave som gjør at han holder varmen gjennom vinteren, eller en ny skjorte fra Jean Paul?

Her er våre gavetips til farsdagen:

Et klassisk pysjsett
Enhver mann bør ha et mykt og behagelig pysjsett. Perfekt for late dager hjemme eller lange frokoster på hytta i vinter.

match-pysjsett-farsdag.jpg

En myk og behagelig genser
Ikke alle menn er like gode på å oppdatere garderoben sin, så hva med å kjøpe en klassisk zip-genser som kan brukes til de fleste anledninger?

match-herre-farsdagsgaver-genser-2021.jpgGenser fra Redford, 499,-

 

Homewear som både er komfortabelt og stilfult
Alle fedre liker komfortable klær, og ingen ting er som å kunne ta seg et mykt og behagelig sett når været herjer som verst ute. Perfekt for høstlige kvelder i sofaen med en god bok eller tv-serie.

En klassisk skjorte
En klassisk pen skjorte er aldri feil å gi til en mann. Velg mellom klassiske ruter fra Jean Paul eller gå for en enfarget skjorte fra Mario Conti som kan brukes utover sesongens mange sammenkomster. Sjekk ut utvalget her.

match-herre-penskjorte-til-farsdag.jpg

 

Menn får aldri nok av sokker og boxere
Er det en tid undertøy er den perfekte gaven, så er det på farsdagen. Det handler først og fremst om en hyggelig oppmerksomhet. Pent undertøy som boxershorts og pene sokker er aldri feil og nå får du 3 for 2 på utvalgte boxere og sokker til herre.

Til den heldige
Ønsker du å skjemme bort en du er glad i litt ekstra? Hva med en deilig ytterjakke som passer perfekt nå og utover sesongen. Vi har et godt utvalg av både varme vinterjakker fra Redford, Mario Conti og Jean Paul til herre.

match-dunjakke-farsdags-tips-gave-til-pappa.jpg

 

Varmt tilbehør
Hva er vel bedre enn å gi en gave som passer perfekt for sesongen? Et skjerf i ull, lue eller hansker i skinn er perfekt for å holde varmen og tar seg i tillegg godt ut på far.

 

 

Fardagskampanje

Kampanjepris på utvalgte skjorter og gensere fra Jean Paul. Nå 699,- før opptil 1099,-