Gå til innhold

Medlemspris! -200,- på alle gensere & cardigans Bli medlem her

Husk farsdag søndag 10.november

Farsdag er rett rundt hjørnet. Her er farsdagsgavene han vil sette pris på.

Hva med å overraske far med en liten gave på farsdagen? Myke gaver som skjerf, pysjsett, gensere, skjorter og hansker faller alltid i smak, og passer perfekt til han som har alt.

Se våre gavetips til far.

Varmt tilbehør

Denne sesongen er det ikke noe som passer bedre enn lune skjerf i ull og hansker i skinn som holder varmen på kalde dager. Velg mellom flere farger og varianter.

Se vårt utvalg av skjerf & hansker til herre her.

En myk strikkegenser

Du kan aldri gå feil med en myk strikkegenser som passer til flere anledninger. Akkurat nå har match kampanjepris på et stort utvalg av klassiske gensere til herre. 

Se vårt utvalg av gensere & cardigans til herre her.

Klassisk pysjsett

Velg en enkel pysjbukse og kombiner med en langermet t-skjorte, eller gå for et samlet sett. Et behagelig pysjsett i myk kvalitet er en gave alle blir glade for.

Se vårt utvalg av pysj til herre her.

Skjorter

Flanellskjorter er i vinden denne høsten og passer alle fedre uavhengig alder. Velg mellom klassiske ruter eller gå for en ensfarget skjorte. Nå får du utvalgte skjorter til kampanjepris. 

Se vårt utvalg av skjorter til herre her.

Boxershorts

Er det en tid undertøy er den perfekte gaven, så er det på farsdagen. Det handler først og fremst om en liten hyggelig oppmerksomhet. Se vårt utvalg av boxershorts til herre her.