Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I MATCH KUNDEKLUBB
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Husk farsdag 13.november

Vi har samlet våre beste gavetips til pappa

Farsdag er rett rundt hjørnet og hva er vel bedre enn å skjemme bort en du er skikkelig glad i? Alle fedre fortjener litt ekstra oppmerksomhet, og det er ingen tvil om at myke gaver er en sikker vinner. Hva med en gave som gjør at han holder varmen gjennom vinteren, eller en ny skjorte fra Jean Paul?

Et klassisk pysjsett

Enhver mann bør ha et mykt og behagelig pysjsett. Perfekt for late dager hjemme eller lange frokoster på hytta i vinter.

 

Se alle pysjsett til herre

 

En klassisk skjorte

En pen skjorte er aldri feil å gi til en mann. Velg mellom den klassiske skjorten fra Jean Paul eller en oxford-skjorte. Eller gå for en ensfarget skjorte fra Mario Conti som kan brukes utover sesongens mange sammenkomster. 

 

Se alle skjorter til herre ➞

 

Undertøy

Er det en tid undertøy er den perfekte gaven, så er det på farsdagen. Det handler først og fremst om en hyggelig oppmerksomhet. Pent undertøy som en boxershorts og pene sokker er aldri feil. Nå får du også 3 for 2 på sokker og boxere til herre.

 

Se alle boxere til herre ➞

 

Varmt tilbehør

Hva er vel mer omtenksomt enn en gave som holder far varm gjennom vinteren? Et skjerf i ull, lue eller hansker i skinn er perfekt for å holde varmen og tar seg i tillegg godt ut på far.

 

Se alle skjerf til herre ➞

 

 

En myk og behagelig genser
Ikke alle menn er like gode på å oppdatere garderoben sin, så hva med å gi en klassisk zip-genser som kan brukes til de fleste anledninger? Eller en myk genser i merinoullblanding som både varmer og løfter antrekket?

 

Se flere Berto merinogensere ➞

 

Fardagskampanje

Kampanjepris på utvalgte skjorter og gensere fra Jean Paul. Nå 799,- før opptil 1099,-